Bundel

De lezingen van het jaarlijkse symposium worden in een bundel als onderdeel van de RIMO-serie uitgegeven. In de RIMO-serie zijn inmiddels 31 delen verschenen. Op onze webpagina publicaties vindt u meer informatie over de delen 1–30. In mei 2018 is de meest recente bundel (nr. 31) verschenen.

RIMO-bundel 31 bevat de volgende bijdragen aan het 34ste RIMO-Symposium van 16 juni 2016 met als thema ‘Bewijs van huwelijk en afstamming in het licht van migratie’ :

• Legal and social issues relating to marriage and paternity in Eritrea, door        Günther Schröder
  • Eritrese vluchtelingen en het bewijs van het huwelijk, door L. Jordens-Cotran
  • Syrische kindbruiden in Europa, door Richard Sondeijker
  • Dilemmas facing Muslims in the United Kingdom: marital captivity, unregistered marriages and UK Sharia Councils, door Aina Khan
  • Betwisting van het vaderschap door de ogen van Marokkaanse rechters, door  Nadia Sonneveld

Leden van de Vereniging RIMO ontvangen de RIMO-bundel als onderdeel van hun lidmaatschap. RIMO-bundel 31 is ook los te bestellen via de Vereniging RIMO en kost inclusief verzendkosten €25,– per bundel voor leden of € 27,50 per bundel voor niet-leden.

Heeft u een vraag over de RIMO-bundel of wilt u (een) (extra) exempla(a)r(en) bestellen, mail dan naar Pauline Kruiniger: Pauline.kruiniger@maastrichtuniversity.nl