Bundel

De lezingen van het jaarlijkse symposium worden in een bundel als onderdeel van de RIMO-serie uitgegeven. In de RIMO-serie zijn inmiddels 32 delen verschenen. Op onze webpagina publicaties vindt u meer informatie over de delen 1–31. In juni 2019 is de meest recente bundel (nr. 32) verschenen.

RIMO-bundel 32 bevat de volgende bijdragen aan het 35ste RIMO-Symposium van 27 oktober 2017 met als thema ‘Islam and Law: Human rights, Environment and Halal Issues:

• Het probleem van Zwitserse kaas: Shariavoorbehouden, Europese strategieën en bezwaren, door Liesbeth Lijnzaad
  • Halal – a holy commodity (part I), door Laura Kurth
  • Halal – a holy commodity (part II), door Murk Muller
  • Onverdoofd slachten: België vat de koe bij de horens, door Charline de Coster
  • Marokkaans huwelijksvermogensrecht in Nederland, door Soraya Bou Sfia

Leden van de Vereniging RIMO ontvangen de RIMO-bundel als onderdeel van het door hen betaalde lidmaatschap. RIMO-bundel 32 is ook los te bestellen via de Vereniging RIMO en kost inclusief verzendkosten €25,– per bundel voor leden of € 27,50 per bundel voor niet-leden.

Heeft u een vraag over de RIMO-bundel of wilt u (een) (extra) exempla(a)r(en) bestellen, mail dan naar Pauline Kruiniger: Pauline.kruiniger@maastrichtuniversity.nl